Lys våken

Svene kirke 23 - 24. oktober for 6 klassinger.

Helgen 23 – 24. oktober inviterer vi alle 11-åringene i Flesberg, Svene og Lyngdal menigheter til å være med å bli kjent i kirken.  Arrangementet kalles ”Lys Våken” og har foregått i hele Norge som en del av trosopplæringsreformen i Den norske kirke.

Vi samles lørdag 23. oktober kl. 16.00 i Svene kirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når natten kommer, håper vi at vi kan sove i kirken.
Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i kirken.

Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Gå inn på www.lysvaken.org for mer informasjon.

Invitasjon blir sendt hjem i posten. Skulle dere ikke få ta kontakt: Stig prest Mob: 472 82 892 eller Solveig Endeberg 915 43 946 på Kirkekontoret.

Vi ønsker 11- åringene hjertelig velkommen til Lys Våken!

Av: Solveig Endeberg   Publisert: 23-09-2021

Konstituert Kirkeverge