søndag 7 mars

Sigurd Hukkelberg - orgel

Konsert
Sigurd og Wenche

Konserten «Folketoner» presenterer et knippe religiøse folketoner i all sin prakt med både kveding og orgelspill. Det blir fremført originalversjoner, bearbeidet stoff,
samt improvisering over folketonetemaer.

Wenche Thorsdalen Cranner er født og oppvokst på Kongsberg, og har sunget i ulike kor, både for like stemmer og blandede kor, siden hun var 8 år. Nå synger hun i kvinnekoret Acta Musicae på Kongsberg. I tillegg holder hun på med kveding. Hun har blant annet gått og lært hos Kirsten Braaten Berg, i tillegg til at hun, ved to anledninger, har deltatt på kurs på Ole Bull Akademiet på Voss.

Sigurd Hukkelberg er kantor i kirkene i Flesberg. Han er utdannet kirkemusiker fra Norges musikkhøgskole og har vært kantor i den norske kirke i over 40 år. Folketoner og improvisasjon ligger hans hjerte nær.

Denne kvelden vil dere få høre et godt og spennende samspill mellom kveding og orgel der fargene i folkemusikken får tre fram og glitre. Velkommen!

Billett kr. 200,-  barn gratis   -   Arr.: Menighetene i Flesberg

Av:    Publisert: 06.07.2015