Trosopplæring 0-18 år

Trosopplæring i DnK

Les mer om kirkens trosopplæring her.

Trosopplæringstiltak i Svene, Flesberg og Lyngdal

0–1 år: Dåpssamtale og dåp. Utdeling av dåpsbibel og kveldsbønnplakat (og evt. søskengave). Utdeling av fadderbrev og oversikt over ressurser som kan være en hjelp i videre trosopplæring i hjemmet.

4 år: Familiegudstjeneste med utdeling av 4–årsbok.

6 år: "Helt førsteklasses" familiegudstjeneste med utdeling av 6–årsbok.

9 år: I 3. klasse inviteres barnet til Tårnagenthelg i kirken. Vi er sammen noen timer på lørdag og løser mysterier, leker, utforsker kirketårnet og Bibelen og forbereder gudstjeneste. På søndag deltar vi på gudstjenesten. Barna får med seg hjem bla. en cd.

12 år: Året man blir 12 er det endelig klart for Lys Våken der 6. klassingene får overnatte i kirken far lørdag til søndag. Det blir aktiviteter, oppgaver, lek og vi lærer om Jesus og om Bibelen. På søndag deltar barna i gudstjenesten med forskjellige oppgaver. Barna får sin egen salmebok.

14–15 år: Konfirmasjonsundervisning. Se egen fane.

14–19 år: Ungdomsklubb. Se egen side for ungdomsarbeid.

Aktiviteter – Dåpsbibel Gudstjenester – 4–årsbokAktiviteter – Førsteklasses Aktiviteter – Tårnagenthelg, logoAktiviteter – Lys Våken Aktiviteter – Konfirmant 2016
Menigheten har også samarbeid med barnehage og skole. Før jul er det skolegudstjeneste for barne– og ungdomsskole og julevandring for barnehagen. I påsken kommer prest/trosopplærer og forteller påskebudskapet for barnehagebarna og barne– og ungdomsskolen har vårsangfest i kirken.