fredag 25 desember
søndag 31 januar
Kongsberg kirke

Lys våken!

Lys våken med overnatting i Svene kirke for 11 – åringer.

Overnatting i Svene kirke for 11 – åringer.

Helgen 4. – 5. desember skal vi ha et arrangement i Svene kirke for 11-åringer (de som har fylt eller

fyller 11. år i 2010) tilhørende Flesberg, Svene og Lyngdal menigheter.

Vi ønsker at alle 11-åringene skal få være med å sove over i kirken og bli bedre kjent med noe av det som skjer der. Arrangementet kalles ”LysVåken”. Arrangementet vil foregå i hele Norge og er en del av trosopplæringsreformen i Den norske kirke.

Vi samles lørdag 4. desember kl.16.00 i Svene kirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, måltider, sosialt samvær, og forberedelse til gudstjenesten på søndag. Når kvelden kommer sover vi over i kirken.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Under gudstjenesten vil det bli utdeling av ”Den levende boka” til alle 11-åringer. Flesberg skolekorps deltar. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i kirken.

LysVåken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Kontakt Flesberg kirkekontor Elin K. Hage Tlf. 31 02 28 32,

Eivor prest mob. 917 91 538 eller Sofie mob. 413 07 931 for nærmere informasjon.

www.lysvaken.org for mer generell informasjon.

Av: Eivind Vinje   Publisert: 17.12.2010