fredag 25 desember
søndag 17 januar
søndag 31 januar
Kongsberg kirke

LÅGEN VOKALE Vil du være med i barnekor - så heng på!

Sangtilbud til deg som går i 2. - 7. klasse.

ÅshildogSigurd

Sist høst startet vi opp barnekor i Flesberg, Lågen Vokale, og vi er godt i gang med god sang. Mange barn er med og vi ønsker både gamle og nye medlemmer velkommen. Korstart er torsdag 1. sept. 2016 kl 15.00 musikkrommet på Lampeland skole. Åshild Wetterhus og Anne Ma Flaten leder korarbeidet.

Dette er et tilbud gjennom kirkens trosopplæring for menighetene i Flesberg. Sangrepertoaret er allsidig. Vi velger blant kirkens sangskatt og sanger og viser fra populær kulturen, samt folketoneskattene og musicals. Koret vil naturlig ha oppdrag i gudstjenester og konserter i kirken. Men også i bygda ellers når det måtte passe.

Øvingene er på torsdager fra kl. 15.00 til 16.00 på Stevningsmoge (i SFO- tida).

Tilbudet er for gutter og jenter som går i 2. til 7. klasse. Vi legger opp til en øvingshelg med en overnatting på Blestølen i løpet av høsten 2016 der hver kormedlem betaler en egenandel hver. Mer info følger til høsten.

Påmelding: Ønsker du å være med så send e-post eller ring til: Åshild Wetterhus: wetterhus@buskerudmuseet.no – mobil 996 23 208 Oppgi navn på korsangeren, alder og klassetrinn. Samt foresattes navn, adresse, e-post og mobil.

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder underveis og noen av bildene blir publisert offentlig. Som kormedlem blir det ved noen anledninger behov for at barna transporteres i buss eller bil der medlemmet selv må ta med bilpute ved behov.

Av: Anne Ma Flaten   Publisert: 14.07.2016