Velkommen til Førsteklasses!

Lørdag 25. og søndag 26. august arrangerer vi Førsteklasses - et hyggelig arrangement for alle som har startet i førsteklasse denne uken.

forsteklasses.png

ENDELIG! Nå til helgen er det Førsteklasses! I den anledningen vil vi invitere alle 6-åringene (alle som har begynt i 1. klasse nå) til en hyggelig samling på lørdag 25. august kl. 11 (til ca 13) i Svene kirke. Der skal vi leke, bli kjent og snakke litt om Sakkeus og Jesus. Vi skal også forberede oss til gudstjeneste som er på søndag 26. august kl. 11 (også i Svene) der barna vil få utdelt sin helt egne 6-årsbok!

Dersom barnet ditt har lyst til å være med, så kommer dere bare til Svene kirke. Ingen påmelding nødvendig. Arrangementet er gratis. Det er også lov å bare velge én av dagene (og dersom foreldre har lyst til å sitte i kirken på lørdagen, mens vi leker, har dere lov til det, og vi byr på kaffe og frukt). Inviter gjerne faddere, onkler, tanter og besteforeldre til gudstjenesten!

Spørsmål ang. arrangementet? Send mail til trosopplaerer@flesberg.kirkene.net eller sms til 93431362 (Vibe).

VELKOMMEN!

Førsteklasses hilsen fra Vibe trosopplærer!

Av:    Publisert: 21.08.2018