Dåpspåmelding
11:00 Gudstjeneste, Svene kirke
12 Juli
20:00 Gudstjeneste, Lyngdal kirke

LÅGEN VOKALE Vil du være med i barnekor - så heng på!

Sist høst startet vi opp barnekor i Flesberg, Lågen Vokale, og vi er godt i gang med god sang. Mange barn er med og vi ønsker både gamle og nye medlemmer velkommen. Korstart er torsdag 1. sept. 2016 kl 15.00 musikkrommet på Lampeland skole. Åshild Wetterhus og Anne Ma Flaten leder korarbeidet.

Dette er et tilbud gjennom kirkens trosopplæring for menighetene i Flesberg. Sangrepertoaret er allsidig. Vi velger blant kirkens sangskatt og sanger og viser fra populær kulturen, samt folketoneskattene og musicals. Koret vil naturlig ha oppdrag i gudstjenester og konserter i kirken. Men også i bygda ellers når det måtte passe.

Øvingene er på torsdager fra kl. 15.00 til 16.00 på Stevningsmoge (i SFO- tida).

Tilbudet er for gutter og jenter som går i 2. til 7. klasse. Vi legger opp til en øvingshelg med en overnatting på Blestølen i løpet av høsten 2016 der hver kormedlem betaler en egenandel hver. Mer info følger til høsten.

Påmelding: Ønsker du å være med så send e-post eller ring til: Åshild Wetterhus: wetterhus@buskerudmuseet.no – mobil 996 23 208 Oppgi navn på korsangeren, alder og klassetrinn. Samt foresattes navn, adresse, e-post og mobil.

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder underveis og noen av bildene blir publisert offentlig. Som kormedlem blir det ved noen anledninger behov for at barna transporteres i buss eller bil der medlemmet selv må ta med bilpute ved behov.

Av: Anne Ma Flaten   Publisert: 14.07.2016

Sokneprest Harald F. Torgauten